Τι πρέπει να γνωρίζετε για το ελληνικό διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα

 

Το στοίχημα σε αθλητικά γεγονότα είναι πολύ διασκεδαστικό και συναρπαστικό, και χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να ταιριάξετε με τη συγκίνηση του να κερδίσετε ένα στοίχημα. Επειδή το διαδικτυακό στοίχημα εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλές στην Ελλάδα, πολλοί Έλληνες καταλαβαίνουν πώς νιώθετε.

Απαιτήσεις Νόμου

Για να στοιχηματίσετε νόμιμα στην Ελλάδα, πρέπει να είστε 21 ετών. Πριν προβούν σε αναλήψεις από τον λογαριασμό τους, οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν την ηλικία τους. Μπορείτε να καταθέσετε και να κάνετε ανάληψη χρημάτων από τον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους. Οι προπληρωμένες κάρτες Paysafecards και οι Skrill, Neteller και το ελληνικό Viva Wallet είναι δημοφιλείς αγορές. Οι τραπεζικές μεταφορές είναι επίσης μια επιλογή. Ωστόσο, χρειάζονται περισσότερο χρόνο από τις άλλες επιλογές. Ορισμένες εταιρείες θα σας χρεώσουν εάν κάνετε πολλές αναλήψεις σε έναν ημερολογιακό μήνα.

Περισσότερη νομοθεσία είναι καθ’ οδόν

Το 2011, η νομοθεσία έλεγχε την ελληνική επιχείρηση τυχερών παιχνιδιών, παρέχοντας στους παίκτες καλύτερη προστασία αποκλείοντας μη εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες. Στην Ελλάδα, τα στοιχήματα υπόκεινται σε φόρους, αλλά τα μικρά κέρδη εξαιρούνται. Περισσότερες αναθεωρήσεις του νόμου σχετικά με τη διάρκεια των αδειών είναι πιθανό φέτος.

Αδειοδοτημένες Επιχειρήσεις

Υπάρχουν ήδη 20 αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, ενώ αναμένεται να προστεθούν κι άλλες εντός του έτους. Τα ονόματα που θα αναγνωρίσουν οι Βρετανοί τζογαδόροι είναι από τα πιο δημοφιλή από αυτές τις εταιρείες. Οι ελληνικές άδειες κατέχουν οι Bwin, Bet365, Sportingbet και Novibet. Η ελληνική Stoiximan, η Interwetten και η Bet shop είναι μεταξύ των άλλων επιχειρήσεων.

Είναι πιο βολικό να κάνετε πράγματα στο διαδίκτυο.

Ο ΟΠΑΠ (Ελληνικός Οργανισμός Προγνωστικών Ποδοσφαίρου) έχει το μονοπώλιο στα αθλητικά στοιχήματα και αυτό σημαίνει ότι οι παρεχόμενες αποδόσεις δεν είναι τόσο καλές όσο αυτές που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Σε σύγκριση με τους διαδικτυακούς ομολόγους τους, έχουν επίσης μικρότερο αριθμό αγορών για να στοιχηματίσουν. Αυτό εξηγεί γιατί τα διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα είναι τόσο δημοφιλή στην Ελλάδα. Ρίξτε μια ματιά στους καλύτερους διαδικτυακούς παίκτες μπουκ σήμερα, αν θέλετε να στοιχηματίσετε.

Υπάρχουν πολλά για να στοιχηματίσετε

Τα μέλη αυτών των ιστοσελίδων μπορούν να στοιχηματίσουν σε διάφορα γεγονότα από όλο τον κόσμο. Υπάρχουν διαθέσιμες αγορές στοιχηματισμού εντός παιχνιδιού και ευκαιρίες στοιχηματισμού είναι διαθέσιμες όλες τις ώρες της ημέρας. Οι ιστότοποι παρέχουν επίσης ζωντανή ροή αθλητικών αγώνων, την ευκαιρία να εξαργυρώσετε τα στοιχήματα πριν από τη λήξη της εκδήλωσης και άλλα προνόμια.

Όχι μόνο οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο ποιος θα κερδίσει αθλητικά γεγονότα, αλλά μπορούν επίσης να στοιχηματίσουν σε διάφορα άλλα πράγματα. Μπορούν να στοιχηματίσουν στον αριθμό των γκολ που σημειώνονται σε ένα παιχνίδι (για παράδειγμα, κάτω/πάνω από 2,5 γκολ) ή ποιος θα σκοράρει. Στη συνέχεια, υπάρχουν στοιχήματα όπως διπλή ευκαιρία, όπου μπορείτε να προβλέψετε εάν μια ομάδα θα κερδίσει ή θα ισοφαρίσει έναν αγώνα. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των διαθέσιμων αγορών, τόσο το καλύτερο για τον παίκτη. Με τις αποδόσεις να αλλάζουν συνεχώς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στο οποίο στοιχηματίζουν, προσθέτει έναν εντελώς νέο ενθουσιασμό στον τζόγο τους.

Σε σύγκριση με άλλα έθνη, υπάρχουν κάποιες διαφορές στον τζόγο στο Διαδίκτυο στην Ελλάδα. Οι Έλληνες προτιμούν τις δεκαδικές πιθανότητες έναντι των κλασματικών, και επομένως οι πιθανότητες είναι 2,5 αντί για 6/4. Η έμφαση δίνεται στις τελευταίες αποδόσεις για την ελληνική Super League και άλλα δημοφιλή αθλήματα όπως το μπάσκετ όσον αφορά το ποδόσφαιρο.

συμπέρασμα

Όπως καταλαβαίνετε, οι τζογαδόροι στην Ελλάδα περνούν υπέροχα. Ο κανονισμός διασφαλίζει την καλή προστασία τους, περιορίζοντας την πιθανότητα απάτης. Υπάρχουν πολλά να στοιχηματίσετε και υπάρχουν πολλές διαθέσιμες αγορές, ειδικά στο διαδίκτυο. Όταν η ΑΕΚ Αθηνών και ο Ολυμπιακός κερδίσουν τα επόμενα παιχνίδια τους, μπορεί να διασκεδάσουν πολύ.